Tekst: Izabella Byszewska, zdjęcia: Christian Parma, 93 zdjęcia, 96 stron, format 17 x 16 cm, kreda błyszcząca 170 g/m2, oprawa twarda.
Zawarta w 4 rozdziałach opowieść o historii i tradycji polskiej kuchni wsparta licznymi przepisami. Kulinarna wędrówka po Polsce pełna jest niespodzianek. Bogactwa i różnorodność polskiej kuchni doświadczymy w każdym regionie. Tradycyjne pieczywo i wędliny, domowe przetwory z owoców i warzyw, wspaniałe miody i niespotykana w innych krajach rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego polska specjalność ? wyborne nalewki owocowe.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia polska wersja hiszpańskaAutor: Izabella Byszewska
Wydawnictwo: Parma Press
ISBN: 9788377771730
Tytuł oryginału: Cocina polaca
Język oryginału: hiszpański
Tłumacz: Monserat Barra
Języki: hiszpański
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 96
Format: 17.0x16.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.3 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Garnek rzymski.
80 zdrowych i pysznych przepisów
80 zdrowych i pysznych przepisów
Studio Emka
Wyśmienite dania z wieprzowiny
60 nalepszych przepisów
60 nalepszych przepisów
Słowne (dawniej Burda Książki)
Kuchnia śródziemnomorska
Buchmann
Ciasto listkowe Filo
Ponad 100 przepisów
Ponad 100 przepisów
Ewa Wieniawska-Szewczyk
Wędliny
szynki, kiełbasy, pasztety, balerony.
szynki, kiełbasy, pasztety, balerony.
Arystoteles
Jak to zrobić w kuchni?
Vesper
Ciasta wielkanocne
Graf_ika