Blisko 100 przepisów na sery, 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków!
Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może się pokusić każdy z nas. Nawet w warunkach domowych ? eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą ? da się osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może stanie się dla nas dochodowego zajęcia.
Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki.
Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym ? jak pewnie stawiać pierwsze kroki.
W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser.
Szczegóły
Tytuł: Domowy wyrób serówAutor: Ricki Carroll
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381511995
Tłumacz: Knopińska Olga
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 272
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.498 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
ErVegan. Kuchnia roślinna dla każdego
Znak Koncept
Hummusy i pasty
Znak JednymSłowem
Wegańskie słodycze
Buchmann
Jaglany detoks. Przepisy
Pascal
Polski superfood
Olimp Media
Królestwo zup
Harde
Wędliny domowe
Słowne (dawniej Burda Książki)