Podstawowe informacje na temat żywienia oraz biologicznych, medycznych i społecznych aspektów ochrony zdrowia. Najnowsza wiedza o produktach żywnościowych, ich przetwarzaniu i funkcjonowaniu na rynku.
Szczegóły
Tytuł: Kompendium wiedzy o żywności żywieniu i zdrowiuWydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN: 9788301142544
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 452
Format: 14.0x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.5 kg
Redakcja: Gawęcki Jan, Mossor-Pietraszewska Teresa
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Żywienie człowieka 1 Podstawy nauki o żywieniu
Wydawnictwo Naukowe PWN
Żywienie człowieka zdrowego i chorego Tom 2
Wydawnictwo Naukowe PWN
Żywienie człowieka a zdrowie publiczne Tom 3
Wydawnictwo Naukowe PWN
Magiczne Drzewo. Tom 1. Czerwone krzesło
Znak Emotikon
Opinia publiczna
Elementy teorii i praktyki politycznej
Elementy teorii i praktyki politycznej
Adam Marszałek
Chłopak, który wiedział o mnie wszystko
HarperCollins