Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem. Przeczytaj i wypróbuj! Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko? Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać? Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem? Jak gotować i piec na ogniu? 60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej Teraz już wiesz, co jest potrzebne do gotowania w plenerze. Zaproś przyjaciół i do dzieła!
Szczegóły
Tytuł: Tradycyjny smak. Mięso i inne przysmaki z ogniskaAutor: Carsten Bothe
Wydawnictwo: Multico
Seria: TRADYCYJNY SMAK
ISBN: 9788370737627
Tytuł oryginału: Auf offenem Feuer. Grillen, Braten, Kochen
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Mazur Krystyna
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 120
Format: 15.0 x 21.5 cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.37 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Mamuszka
Buchmann
Paleo po polsku
Dragon
Rosyjski leksykon zdrowia
Ludowe metody przywracania równowagi duszy i ciała
Ludowe metody przywracania równowagi duszy i ciała
Studio Astropsychologii
Sekretne życie jelit
21 sposobów na zdrowe odżywianie
21 sposobów na zdrowe odżywianie
Wydawnictwo M