Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego
Wybrane zagadnienia
SGGW Wydawnictwo Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego Wybrane zagadnienia (skrypt) spis treści:
Wstęp
I. Założenia projektowe
II. Schematy blokowe procesu technologicznego
III. Bilans materiałowy
IV. Dział magazynowy
V. Zasada doboru urządzeń i maszyn w zakładach przemysłu spożywczego oraz metoda szacowania powierzchni pomieszczeń produkcyjnych i ekspedycyjnych
V.1. Dział produkcyjny
V.2. Dział ekspedycyjny
VI. Obliczanie powierzchni pomieszczeń socjalnych
VII. Układ funkcjonalny zakładu
VIII. Komputerowe wspomaganie procesu projektowania - program AutoCAD (część I)
IX. Komputerowe wspomaganie procesu projektowania - program AutoCAD (część II)
X. Komputerowe wspomaganie procesu projektowania - program AutoCAD (część III)
XI. Opracowywanie wytycznych dla branży wentylacyjnej - obliczanie zysków ciepła i wilgoci
XII. Oświetlenie w zakładach przetwórstwa spożywczego
Literatura
Wstęp
I. Założenia projektowe
II. Schematy blokowe procesu technologicznego
III. Bilans materiałowy
IV. Dział magazynowy
V. Zasada doboru urządzeń i maszyn w zakładach przemysłu spożywczego oraz metoda szacowania powierzchni pomieszczeń produkcyjnych i ekspedycyjnych
V.1. Dział produkcyjny
V.2. Dział ekspedycyjny
VI. Obliczanie powierzchni pomieszczeń socjalnych
VII. Układ funkcjonalny zakładu
VIII. Komputerowe wspomaganie procesu projektowania - program AutoCAD (część I)
IX. Komputerowe wspomaganie procesu projektowania - program AutoCAD (część II)
X. Komputerowe wspomaganie procesu projektowania - program AutoCAD (część III)
XI. Opracowywanie wytycznych dla branży wentylacyjnej - obliczanie zysków ciepła i wilgoci
XII. Oświetlenie w zakładach przetwórstwa spożywczego
Literatura
Szczegóły
Tytuł: Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczegoPodtytuł: Wybrane zagadnienia
Autor: Beata Bilska
Wydawnictwo: SGGW Wydawnictwo Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
ISBN: 9788375833294
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 101
Oprawa: miękka
Waga: 0.19 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Tytus Romek i Atomek Księga VII Tytus poprawia dwójkę z geografii Polski
Prószyński i S-ka
Tytus Romek i A'tomek Księga XVI Tytus dziennikarzem
Prószyński i S-ka
Tytus Romek i A'tomek Księga XIX Tytus aktorem
Prószyński i S-ka
Żywienie kobiet w ciąży
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Tytus Romek i Atomek Księga VI Tytus olimpijczykiem
Prószyński i S-ka