W drugiej części podręcznika znajdują się opisy operacji i procesów jednostkowych w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi.
Numer dopuszczenia: 6/01.
Szczegóły
Tytuł: Technologia żywności podręcznik Część 2Podtytuł: Technikum
Autor: Mieczysław Dłużewski, Dłużewska Anna
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302079764
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 420
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.6 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Tytus Romek i Atomek Księga VII Tytus poprawia dwójkę z geografii Polski
Prószyński i S-ka
Tytus Romek i A'tomek Księga XVI Tytus dziennikarzem
Prószyński i S-ka
Tytus Romek i A'tomek Księga XIX Tytus aktorem
Prószyński i S-ka
Żywienie kobiet w ciąży
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Tytus Romek i Atomek Księga VI Tytus olimpijczykiem
Prószyński i S-ka
Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego
Wybrane zagadnienia
Wybrane zagadnienia
SGGW Wydawnictwo Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie