Technologia żywności podręcznik Część 2
Technikum

WSiP

  • Rok wydania: 2008
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
44,90 PLN
Nasza cena
36,66 PLN



W drugiej części podręcznika znajdują się opisy operacji i procesów jednostkowych w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi. Numer dopuszczenia: 6/01.

Szczegóły

Tytuł: Technologia żywności podręcznik Część 2
Podtytuł: Technikum
Autor: Mieczysław Dłużewski, Dłużewska Anna
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302079764
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 420
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.6 kg

Recenzje