Podręcznik zawiera wiadomości na temat higieny produkcji żywności oraz gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim również w zarysie najważniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców, warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków, przemysłu cukrowniczego.
Numer dopuszczenia: 7/01.
Szczegóły
Tytuł: Technologia żywności Podręcznik Część 3Podtytuł: Technikum
Autor: Jarczyk Andrzej
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302079771
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 3
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 216
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.31 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Tytus Romek i Atomek Księga VII Tytus poprawia dwójkę z geografii Polski
Prószyński i S-ka
Tytus Romek i A'tomek Księga XVI Tytus dziennikarzem
Prószyński i S-ka
Tytus Romek i A'tomek Księga XIX Tytus aktorem
Prószyński i S-ka
Żywienie kobiet w ciąży
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Tytus Romek i Atomek Księga VI Tytus olimpijczykiem
Prószyński i S-ka
Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego
Wybrane zagadnienia
Wybrane zagadnienia
SGGW Wydawnictwo Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Technologia produkcji wina
Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne