Technologia żywności Podręcznik Część 3
Technikum

WSiP

  • Rok wydania: 2008
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
32,60 PLN
Nasza cena
28,47 PLN
Oszczędzasz 13%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Podręcznik zawiera wiadomości na temat higieny produkcji żywności oraz gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim również w zarysie najważniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców, warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków, przemysłu cukrowniczego. Numer dopuszczenia: 7/01.

Szczegóły

Tytuł: Technologia żywności Podręcznik Część 3
Podtytuł: Technikum
Autor: Jarczyk Andrzej
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302079771
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 3
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 216
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.31 kg

Recenzje