Ryby pojawiają się na naszych stołach dużo rzadziej niż mięso. Z powodu braku tradycyjnych potraw polskich sporadycznie przyrządzamy także owoce morza. Ale warto pamiętać, że jedne i drugie są bogate w żelazo, a ponadto mają znacznie mniej nasyconych tłuszczów i cholesterolu niż potrawy mięsne. Książka Ryby i owoce morza to zbiór pomysłów zarówno na tradycyjne polskie dania rybne, jak i nowe, zaskakujące sposoby ich przyrządzania. Znalazły się w niej także doskonałe receptury na przygotowanie owoców morza.
Szczegóły
Tytuł: Ryby i owoce morzaAutor: Marta Krawczyk
Wydawnictwo: SBM
Seria: SMACZNE I ZDROWE
ISBN: 9788378453321
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 64
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.38 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Szkoła wędzenia
Olimp Media
Wędliny domowe
SBM
Dieta oczyszczająca
Dragon
Przysmaki wiejskiej masarni
Olimp Media
Zupy domowe
SBM
Dania z kaszy
SBM
Wiedźmin. Sezon burz
SuperNowa