Samodzielnie zrobiona kaszanka, kiełbasa lub pasztet mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty kupowane w sklepach. Przygotowywanie tych smakołyków w domowych warunkach nie jest zajęciem zarezerwowanym jedynie dla profesjonalistów, więc każdy może spróbować swoich sił w sztuce masarskiej.
Szczegóły
Tytuł: Domowe wędliny i pasztetyAutor: Doppler Franz, Eibensteiner Roman
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377731239
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 108
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.24 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Szkoła wędzenia
Olimp Media
Wędliny domowe
SBM
Przysmaki wiejskiej masarni
Olimp Media
Zupy domowe
SBM