Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
21/2013

WSiP

  • Rok wydania: 2016
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
94,70 PLN
Nasza cena
86,11 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 66,29 zł



Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności).

Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych. Wyczerpująco opisuje też zasady ich przechowywania. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.

Szczegóły

Tytuł: Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Podtytuł: 21/2013
Autor: Anna Kmiołek
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302135873
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

MEN: 21/2013
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 288
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.435 kg

Recenzje