Żywienie i usługi gastronomiczne Część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik
Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów
Format-AB
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
Szczegóły
Tytuł: Żywienie i usługi gastronomiczne Część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem PodręcznikPodtytuł: Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów
Autor: Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Wydawnictwo: Format-AB
Seria: Żywienie i usługi gastronomiczne
ISBN: 9788389184641
Kategoria: Podręczniki
MEN: 2015
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 290
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.545 kg