Emulgatory

WNT

  • Rok wydania: 2001
  • Format: 19.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
39,00 PLN
Nasza cena
37,29 PLN
Oszczędzasz 5%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 34,24 zł



- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowej

Szczegóły

Tytuł: Emulgatory
Autor: Clyde E. Stauffer
Wydawnictwo: WNT
Kod paskowy: 9788320426618
ISBN: 8320426618
Tytuł oryginału: EMULSIFIERS
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Emilia Barbara Cybulska
Języki: polski
Rok wydania: 2001
Ilość stron: 182
Format: 19.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.379 kg

Recenzje