Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik technologii żywności/cukiernik. T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych
WSiP
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodach cukiernik i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych).
Książka zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 pytań jednokrotnego wyboru i zadanie praktyczne. Ponadto w publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania zadań, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać przyszły cukiernik.
Książka zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 pytań jednokrotnego wyboru i zadanie praktyczne. Ponadto w publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania zadań, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać przyszły cukiernik.
Szczegóły
Tytuł: Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik technologii żywności/cukiernik. T.4. Produkcja wyrobów cukierniczychAutor: Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302150326
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 112
Format: 17 x 24,5 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.185 kg