Tradycje kulinarne Japonii

Hanami

  • Rok wydania: 2017
  • Format: 12.0 x 20.0 cm
  • Oprawa: Kartonowa Foliowana
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)
Sugerowana cena
34,30 PLN
Nasza cena
31,15 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 23,02 zł



Książka ta poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.


Szczegóły

Tytuł: Tradycje kulinarne Japonii
Autor: Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Wydawnictwo: Hanami
Kod paskowy: 9788360740002
ISBN: 8360740003
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 174
Format: 12.0 x 20.0 cm
Oprawa: Kartonowa Foliowana
Waga: 0.265 kg

Recenzje