Oto poradnik dla wszystkich tych, którym nie jest obojętne, co znajduje się na ich talerzu.
Jeśli nie tolerujesz mięsa, mleka, cukru, mąki lub po prostu chcesz jeść zdrowo to książka dla Ciebie. Jest niezastąpionym źródłem informacji o tym, jak zmienić dowolną potrawę w pyszne wegańskie danie. Wystarczy wymienić jakikolwiek niewegański składnik, a autorki fachowo i przystępnie wyjaśnią, jakimi produktami go zastąpić i jak je przyrządzić, aby potrawa zachowała swój smak.
Jeśli nie tolerujesz mięsa, mleka, cukru, mąki lub po prostu chcesz jeść zdrowo to książka dla Ciebie. Jest niezastąpionym źródłem informacji o tym, jak zmienić dowolną potrawę w pyszne wegańskie danie. Wystarczy wymienić jakikolwiek niewegański składnik, a autorki fachowo i przystępnie wyjaśnią, jakimi produktami go zastąpić i jak je przyrządzić, aby potrawa zachowała swój smak.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia wegańska. Przewodnik po produktach zastępczychAutor: Celine Steen
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788328063617
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 272
Format: 14.0x20.3 cm
Oprawa: broszurowa
Waga: 0.4 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Emulgatory
WNT
Enzymy w technologii spożywczej
Wydawnictwo Naukowe PWN
50 roślin które zmieniły bieg historii
Alma-Press
Imperium szamba, ścieku i wychodka
Przyczynek do historii życia codziennego w starożytności
Przyczynek do historii życia codziennego w starożytności
Wydawnictwo Naukowe Sub Lupa
Bez jaj. Roślinna cukiernia
Publicat
Tajniki suszenia żywności
Galaktyka
Fragmenty antropologii anarchistycznej
Bractwo Trojka