Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Smalec, wykorzystywany dawniej w polskiej kuchni, wraca do łask. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na smalec, przyrządzany na różne sposoby - z jabłkiem, grzybami czy ziołami, a także receptury na przysmaki, zakąski i pieczywo do smalcu.
Szczegóły
Tytuł: Staropolski smalec. Sekrety polskiej kuchniAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: OLIMP MEDIA
Kod paskowy: 9788377073698
ISBN: 978-83-7707-369-8
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 144
Format: 140 x 200 mm
Oprawa: miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Naturalna kuchnia wegetariańska
Źródła Życia
Wiejskie przysmaki. Sekrety polskiej kuchni
Olimp Media
Sosy zimne i gorące. Sekrety polskiej kuchni
OLIMP MEDIA
Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni
OLIMP MEDIA
Domowa wędzarnia. Sekrety polskiej kuchni
Olimp Media
Wypieki drożdżowe. Sekrety polskiej kuchni
OLIMP MEDIA