W tomie "Zupy" znalazły się zarówno polewki świetnie wszystkim znane m.in. barszcz biały, krupnik czy ogórkowa, jak i te nieco zapomniane, np. doskonała czernina czy delikatny krem rakowy. Obowiązkowa pozycja na półce każdego polskiego smakosza.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej
charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej
charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
Szczegóły
Tytuł: Zupy klasyczne przecierane owocowe na zimno i na gorącoAutor: Hanna Szymanderska
Wydawnictwo: Multico
Seria: Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
ISBN: 9788370738648
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 120
Format: 24.5x22.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.74 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Lato szczupaka
Ossolineum
Żeglarz jachtowy
Alma-Press
Sekrety dobrej kuchni
Warszawska Firma Wydawnicza
Smak ciemności
Amber