W tomie "Przekąski" znalazły się receptury na masło, smalec, kremy, pasty, faszerowane jaja, śledzie i inne drobne przekąski oraz galarety, musy, pasztety i sałatki.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej
charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej
charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
Szczegóły
Tytuł: Przekąski czyli sałatki pasztety galarety i nie tylkoAutor: Hanna Szymanderska
Wydawnictwo: Multico
Seria: Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
ISBN: 9788370738631
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 120
Format: 24.5x22.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.74 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Ryby
Multico
Zupy na każdy dzień roku
Zysk i S-ka
Sosy i marynaty Szybko i smacznie
Olesiejuk
Dania do zabrania
Buchmann