Tradycyjna kuchnia japońska opiera się na wodzie - wszystkie dania mogą zostać przygotowane bez kropli oleju
Książka doskonale wprowadza w świat japońskiej kuchni i pozwala nauczyć się charakterystycznych dla niej technik przygotowywania potraw, dzięki czemu japońskie dania przygotowywane w domu mają szansę zachować charakter orientalnych dzieł sztuki.
Oryginalne japońskie potrawy w przystępnej wersji
Ponad 70 atrakcyjnie zilustrowanych przepisów na zdrowe dania o delikatnym smaku i pięknym wyglądzie
Zestawy menu, ukazujące możliwości łączenia ze sobą dań - od prostego lunchu dla dwojga do uroczystego obiadu dla 8 osób
Klarowne opisy japońskich produktów, wyposażenia kuchni i technik gotowania.
Książka doskonale wprowadza w świat japońskiej kuchni i pozwala nauczyć się charakterystycznych dla niej technik przygotowywania potraw, dzięki czemu japońskie dania przygotowywane w domu mają szansę zachować charakter orientalnych dzieł sztuki.
Oryginalne japońskie potrawy w przystępnej wersji
Ponad 70 atrakcyjnie zilustrowanych przepisów na zdrowe dania o delikatnym smaku i pięknym wyglądzie
Zestawy menu, ukazujące możliwości łączenia ze sobą dań - od prostego lunchu dla dwojga do uroczystego obiadu dla 8 osób
Klarowne opisy japońskich produktów, wyposażenia kuchni i technik gotowania.
Szczegóły
Tytuł: Łatwa kuchnia japońskaPodtytuł: Poznajemy smaki Japonii
Autor: Emi Kazuko
Wydawnictwo: Muza
ISBN: 9788374959889
Tytuł oryginału: Easy Japanese CookBook
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Zasieczny Przemysław
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 216
Format: 20.0x20.0cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.6 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Dzika kuchnia
Nasza Księgarnia
Jadalne kwiaty
Pascal
Prawie wszystko o ziołach i ziołolecznictwie
Mateusz E. Senderski
Eat pretty. Jedz i bądź piękna
Znak Literanova
IKIGAI Japoński sposób na to, jak znaleźć sens w życiu
Wielka Litera
Zielona seria. Tylko kiszonki
Buchmann