Kolejna książka traktująca o potędze tkwiącej w racjonalnym odżywianiu i o wielkiej mocy ziół. Dowiedzieć się z niej można, co powoduje, że chorujemy, w jaki sposób warto poprawiać własne samopoczucie, dlaczego najlepiej jeść pomidory, kalafior i śliwki, a potrawy doprawiać czosnkiem, pokrzywą, cynamonem, gorczycą itd.
Szczegóły
Tytuł: Dieta odpornościowaAutor: Jakimowicz-Klein Barbara
Wydawnictwo: Astrum
Seria: DIETA FUNKCJONALNA LECHA TKACZYKA
Kod paskowy: 9788372771735
ISBN: 8372771731
Języki: polski
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 176
Format: 13.0x20.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.14 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Zioła a alergia pokarmowa
Borgis
Przyprawy korzenne
Mała księga przypraw
Mała księga przypraw
Videograf II
Podróżnik w kuchni
Pascal
Zioła i przyprawy mojej kuchni
Zysk i S-ka
Przyprawy z całego świata
Zysk i S-ka
Kuchnia alergików
Astrum
Atlas ziół
Pascal
Przyprawy i zioła
Kuchnia polska
Kuchnia polska
Literat
Kuchnia staropolska
Dragon
Zioła w kuchni
Dragon