Podręczny leksykon przypraw i ziół dostępnych na polskim rynku, pełniący jednocześnie rolę poradnika dla miłośników dobrej kuchni. Autorka omawia w nim walory smakowe i lecznicze poszczególnych przypraw, podaje informacje o ich miejscu występowania i sposobach uprawy w warunkach domowych. Prezentuje też najważniejsze zastosowania danego surowca, przytaczając receptury ciekawych dań.
Szczegóły
Tytuł: Przyprawy korzennePodtytuł: Mała księga przypraw
Autor: Amsel Irena J.
Wydawnictwo: Videograf II
Seria: MAŁA KSIĘGA PRZYPRAW
Kod paskowy: 9788371835490
ISBN: 978-83-7183-549-0
Języki: polski
Rok wydania: 2007
Ilość stron: 224
Format: 11.5x16.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.256 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Dieta odpornościowa
Astrum
Zioła a alergia pokarmowa
Borgis
Podróżnik w kuchni
Pascal
Zioła i przyprawy mojej kuchni
Zysk i S-ka
Przyprawy z całego świata
Zysk i S-ka
Atlas ziół
Pascal
Przyprawy i zioła
Kuchnia polska
Kuchnia polska
Literat
Kuchnia staropolska
Dragon
Zioła w kuchni
Dragon