Czy wiesz, że jadalne są praktycznie wszystkie części roślin?
Kuchnia roślinna to intrygujący zbiór przepisów na dania z kwiatów, liści, łodyg, strączków, korzeni i bulw, a nawet warzywnych owoców. Znajdziesz tu zarówno dobrze zadomowione w naszej tradycji kulinarnej warzywa: pomidora, ziemniaka czy kapustę, jak i mniej znane gatunki, np. jarmuż czy skorzonerę.
Doceń walory kuchni opartej na roślinach z pól, łąk i ogrodów!
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia roślinna Smak zdrowiaWydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327456250
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 224
Format: 21.5x27.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.08 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kuchnia roślinna
Wszystko z warzyw,owoców,ziół i kwiatów
Wszystko z warzyw,owoców,ziół i kwiatów
Prószyński i S-ka
Ziarno
Pascal
Moja kuchnia wege
Buchmann
ErVegan. Kuchnia roślinna dla każdego
Znak Koncept
Sezonowe warzywo
Pascal