Książka ta poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.
Szczegóły
Tytuł: Tradycje kulinarne JaponiiAutor: Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Wydawnictwo: Hanami
Kod paskowy: 9788360740002
ISBN: 8360740003
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 174
Format: 12.0x20.0cm
Oprawa: Kartonowa Foliowana
Waga: 0.265 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kawa czy herbata?
przepisy gwiazd i prezenterów programu
przepisy gwiazd i prezenterów programu
Prószyński i S-ka
Kawa czy herbata 2
Przepisy gwiazd
Przepisy gwiazd
Prószyński i S-ka
Praliny i trufle Zrób je sama!
Olesiejuk
Tradycje kulinarne Korei
Hanami
Kipi kasza
Samo Sedno
Fenomen poranka
Galaktyka
Kucharz dobrze usposobiony
Graf_ika
Tradycje kulinarne Finlandii
Hanami