Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.
W serii Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.
Grzyby to szósty tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* jakie grzyby nie nadają się do suszenia,
* dlaczego smardze trzeba sparzyć przed przygotowaniem,
* czym faszerować grzyby,
* jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości.
W serii Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.
Grzyby to szósty tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* jakie grzyby nie nadają się do suszenia,
* dlaczego smardze trzeba sparzyć przed przygotowaniem,
* czym faszerować grzyby,
* jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości.
Szczegóły
Tytuł: Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innychAutor: Szymanderska Hanna
Wydawnictwo: Multico
Seria: Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
ISBN: 9788370738686
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 112
Format: 24.5x22.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.73 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Polska Wigilia
Muza
Opowieści z Narnii Tom 1-7.
Pakiet
Pakiet
Media Rodzina
Kuchnia polska Potrawy regionalne
Świat Książki