Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych

Multico

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 24.5x22.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
42,00 PLN
Nasza cena
25,73 PLN



Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.

W serii Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.

Grzyby to szósty tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* jakie grzyby nie nadają się do suszenia,
* dlaczego smardze trzeba sparzyć przed przygotowaniem,
* czym faszerować grzyby,
* jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości.

Szczegóły

Tytuł: Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych
Autor: Szymanderska Hanna
Wydawnictwo: Multico
Seria: KANON TRADYCYJNEJ KUCHNI POLSKIEJ
ISBN: 9788370738686
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 112
Format: 24.5x22.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.73 kg

Recenzje