Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni

Olimp Media

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
9,99 PLN
Nasza cena
8,00 PLN



Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych.
Proponujemy przepisy na smakowite potrawy z grzybów świeżych i suszonych sałatki, ciepłe przekąski, zupy, sosy, a także dania główne. Znajdziesz tu receptury m.in. na sałatkę pieczarkową z orzechami, śledzie z borowikami i kaczkę duszoną z grzybami.

Ponadto podajemy przepisy na wyborne przetwory grzybowe, które na pewno dodadzą smaku przyrządzanym posiłkom.

Szczegóły

Tytuł: Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni
Wydawnictwo: Olimp Media
Seria: Polskie tradycje kulinarne
ISBN: 9788377070628
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 144
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.25 kg

Recenzje