Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni

Olimp Media

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
9,99 PLN
Nasza cena
7,73 PLN



Prezentujemy receptury na przysmaki z kaczki, indyka, gęsi, perliczki i przepiórki, a ponadto dla amatorów dziczyzny z dzikiej kaczki, kuropatwy oraz bażanta.
Proponujemy przepisy nie tylko na dania główne przede wszystkim na tuszki pieczone z rozmaitymi dodatkami ale także na przekąski i zupy, w tym cenione przez smakoszy smalec gęsi oraz czerninę.
Znajdziesz tu zarówno potrawy odpowiednie na codzienny posiłek np. pierś indyka z warzywami jak i specjały idealne na uroczystą okazję np. gęś z suszonymi owocami.

Szczegóły

Tytuł: Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni
Wydawnictwo: Olimp Media
Seria: POLSKIE TRADYCJE KULINARNE
ISBN: 9788377070710
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 144
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.25 kg

Recenzje