Znajdziesz tu przepisy na chleby (np. z otrębami, miodowy czy kukurydziany) oraz bułki na drożdżach (np. grahamki, kajzerki czy bagietkę) zdecydowanie smaczniejsze niż pieczywo ze sklepu.
Ponadto przedstawiamy receptury na kuszące słodkie wypieki babki i placki drożdżowe, chałki, drożdżówki, pączki oraz jagodzianki.
Oprócz pieczywa polecamy drożdżowe kluski, pierogi i racuchy, które mogą stanowić samodzielne danie obiadowe bądź przystawkę. Przekonaj się, jakie są pyszne!
Ponadto przedstawiamy receptury na kuszące słodkie wypieki babki i placki drożdżowe, chałki, drożdżówki, pączki oraz jagodzianki.
Oprócz pieczywa polecamy drożdżowe kluski, pierogi i racuchy, które mogą stanowić samodzielne danie obiadowe bądź przystawkę. Przekonaj się, jakie są pyszne!
Szczegóły
Tytuł: Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchniWydawnictwo: Olimp Media
Seria: Polskie tradycje kulinarne
ISBN: 9788377071083
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 144
Format: 14.0x20.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.24 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni
Olimp Media
Przysmaki do chleba
Olimp Media
Sosy zimne i gorące we współczesnej kuchni
Olimp Media
Przysmaki z podrobów we współczesnej kuchni
Olimp Media
Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni
Olimp Media
Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni
Olimp Media
Przysmaki postne
we współczesnej kuchni
we współczesnej kuchni
Olimp Media
Smalec we współczesnej kuchni
Olimp Media
Pasztet we współczesnej kuchni
Olimp Media
Przysmaki z ziemniaków
Olimp Media