Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni

Olimp Media

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 14.0x20.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
10,00 PLN
Nasza cena
7,70 PLN



Śledzie w dawnej kuchni polskiej były najpopularniejszymi rybami morskimi. Nie tylko przyrządzano je w dni postne, ale także podawano w formie przystawek na przyjęciach.
W niniejszej publikacji zebraliśmy receptury na przekąski i dania obiadowe ze śledzi świeżych, solonych oraz marynowanych.
Znajdziesz tu tatara ze śledzia, rolmopsy, sałatkę śledziową ze śliwkami, smażone śledzie faszerowanie i wiele innych specjałów.


Szczegóły

Tytuł: Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni
Wydawnictwo: Olimp Media
Seria: Polskie tradycje kulinarne
ISBN: 9788377070734
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 112
Format: 14.0x20.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.21 kg

Recenzje