Prezentujemy receptury na rozmaite dodatki do pieczywa. Amatorom wyrobów mięsnych proponujemy pasztety i wątrobianki, a zwolennikom jarskich przysmaków - pasty oraz kremy z nabiału, warzyw, ryb i owoców morza.
Ponadto znajdziecie tu przepisy na masła smakowe, domowy ser topiony oraz kremy czekoladowy i śliwkowy, które na pewno przypadną do gustu najmłodszym.
Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno pożywne kanapki na codzienne śniadanie czy kolację, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie.
Ponadto znajdziecie tu przepisy na masła smakowe, domowy ser topiony oraz kremy czekoladowy i śliwkowy, które na pewno przypadną do gustu najmłodszym.
Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno pożywne kanapki na codzienne śniadanie czy kolację, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie.
Szczegóły
Tytuł: Przysmaki do chlebaWydawnictwo: Olimp Media
Seria: Polskie tradycje kulinarne
ISBN: 9788377070505
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 144
Format: 14.0x20.0cm
Oprawa: Twarda