Prezentujemy receptury na rozmaite dodatki do pieczywa. Amatorom wyrobów mięsnych proponujemy pasztety i wątrobianki, a zwolennikom jarskich przysmaków - pasty oraz kremy z nabiału, warzyw, ryb i owoców morza.
Ponadto znajdziecie tu przepisy na masła smakowe, domowy ser topiony oraz kremy czekoladowy i śliwkowy, które na pewno przypadną do gustu najmłodszym.
Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno pożywne kanapki na codzienne śniadanie czy kolację, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie.
Ponadto znajdziecie tu przepisy na masła smakowe, domowy ser topiony oraz kremy czekoladowy i śliwkowy, które na pewno przypadną do gustu najmłodszym.
Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno pożywne kanapki na codzienne śniadanie czy kolację, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie.
Szczegóły
Tytuł: Przysmaki do chlebaWydawnictwo: Olimp Media
Seria: Polskie tradycje kulinarne
ISBN: 9788377070505
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 144
Format: 14.0x20.0cm
Oprawa: Twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni
Olimp Media
Sosy zimne i gorące we współczesnej kuchni
Olimp Media
Przysmaki z podrobów we współczesnej kuchni
Olimp Media
Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni
Olimp Media
Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni
Olimp Media
Przysmaki postne
we współczesnej kuchni
we współczesnej kuchni
Olimp Media
Smalec we współczesnej kuchni
Olimp Media
Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni
Olimp Media
Pasztet we współczesnej kuchni
Olimp Media
Przysmaki z ziemniaków
Olimp Media