Technologia żywności Podręcznik dla technikum. Część 4

WSiP

  • Rok wydania: 2003
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
40,70 PLN
Nasza cena
36,07 PLN
Oszczędzasz 12%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



spis treści zajrzyj do środka Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy IV technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny- podstawy przetwórstwa żywności. Zawiera podstawowe wiadomości z zakresu produkcji piekarsko-ciastkarskiej, przetwórstwa mięsnego, przetwórstwa surowców pochodzenia morskiego, przetwórstwa jajczarsko-drobiarskiego, przetwórstwa mleczarskiego oraz produkcji koncentratów spożywczych. Ponadto podano w nim informacje na temat organizacji i kontroli procesu technologicznego, omówiono także kalkulację kosztów produkcji i obliczanie cen zbytu w zakładach przetwórstwa spożywczego.

Szczegóły

Tytuł: Technologia żywności Podręcznik dla technikum. Część 4
Autor: 103005 Anna Dłużewska, Mieczysław Dłużewski
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302079788
Kategoria: Podręczniki
Rok wydania: 2003
Ilość stron: 352
Oprawa: miękka

Recenzje