Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne
WSiP
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie kelner. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Zaprezentowane w podręczniku ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: promowanie usług gastronomicznych, kalkulowanie ich oraz rozliczanie kosztów, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych. Autorki zwracają również uwagę na kompetencje personalne i społeczne kandydata na kelnera. Treści zawarte w książce uatrakcyjnia ukierunkowana na potrzeby ucznia szata graficzna.
Zaprezentowane w podręczniku ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: promowanie usług gastronomicznych, kalkulowanie ich oraz rozliczanie kosztów, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych. Autorki zwracają również uwagę na kompetencje personalne i społeczne kandydata na kelnera. Treści zawarte w książce uatrakcyjnia ukierunkowana na potrzeby ucznia szata graficzna.
Szczegóły
Tytuł: Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalneAutor: Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302150425
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 308
Format: 20.5 x 30 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.745 kg