Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne

WSiP

  • Rok wydania: 2014
  • Format: 20.5 x 30 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
66,60 PLN
Nasza cena
60,50 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 60,50 zł



Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie kelner. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).

Zaprezentowane w podręczniku ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: promowanie usług gastronomicznych, kalkulowanie ich oraz rozliczanie kosztów, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych. Autorki zwracają również uwagę na kompetencje personalne i społeczne kandydata na kelnera. Treści zawarte w książce uatrakcyjnia ukierunkowana na potrzeby ucznia szata graficzna.

Kraj produkcji: Polska

Producent:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Aleje Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa (PL)
tel: 801220555
email: wsip@wsip.com.pl


Szczegóły

Tytuł: Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302150425
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 308
Format: 20.5 x 30 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.745 kg

Recenzje