Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie.
Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.
Szczegóły
Tytuł: Domowe wędzenie żywnościAutor: Warren R. Anderson
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377735787
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 256
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.466 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Multico
Wędzenie ryb
AA
Mięso i inne przysmaki z ogniska
Multico
Kociołkowanie po polsku
Studio Emka
Domowy wyrób wędlin
Arystoteles
Vege kociołkowanie
Sprawdzone przepisy
Sprawdzone przepisy
Studio Emka